Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

De Taalfirma De Taalfirma 2 De docent De klas Contact Polski Deutsch English 

De Taalfirma

Nederlands leren

NT2 op elk niveau

Privé of groep

Examenvoorbereiding

dolor sit amet

dolor sit amet

dolor sit amet

dolor sit amet

Is de Nederlandse taal niet uw moedertaal? Wilt u actief meedoen met werk en het sociale leven in Nederland? Bij De Taalfirma leert u Nederlands. Privé of in een kleine groep en met persoonlijke aandacht van een gekwalificeerde NT2-docente.

De Taalfirma biedt cursussen Nederlands als Tweede Taal op alle niveaus: van begin tot gevorderd. U leert in de lessen (beter) Nederlands spreken, begrijpen, lezen en schrijven. U traint met nieuwe woorden, uitspraak en grammatica. De lessen zijn gericht op duidelijke communicatie op het werk en in de maatschappij.

Individueel of in een groep van maximaal 12 deelnemers oefent u actief met de Nederlandse taal. U werkt met professioneel lesmateriaal onder deskundige begeleiding, in de klas of bij u thuis. Het is ook mogelijk om gericht te oefenen met vaardigheden, zoals e-mails schrijven of telefoongesprekken voeren. De wens van de cursist staat centraal.

Wilt u naturaliseren of gaat u inburgeren? Bij de Taalfirma kunt u zich voorbereiden op het Inburgeringsexamen .Ook kunt u oefenen met de onderdelen lezen, luisteren, schrijven en spreken van het Staatsexamen NT2 programma I en II. De docent is specialist in de inburgering en heeft veel ervaring met trainen voor het Staatsexamen Nederlands als tweede taal.

lorem ...

lorem ...

lorem ...

lorem ...

Lorem Ipsum delour

Lorem ipsum pro platonem dissentiunt ei. Etiam facilis appellantur est ad, modo ipsum expe-tenda sea ut. Et habemus corpora urabnitas'NT2-les: Nederlands als Tweede Taal'

cursussen Nederlands

De Taalfirma